ÜrünHaberleri

Bu yağdan uzak durun riski 200 kat daha fazla!

Yemeklerde kullanılan yağların içeriğindeki bazı maddeler ısındıkça ortaya çıkıyor. Ortaya çıkan bu toksin kimyasalların çeşitli kanser türlerine neden oluyor. Özellikle en çok kullanılan dört yağın kullanılmaması ya da kullanılırken bazı şeylere dikkat edilmesi konusunda uzmanlar ciddi uyarılarda bulunuyor.

Ürün-Hizmet Geliştirme: Pazarlamacılık, İşletme, Üretim

225
Bize Ulaşın

Merkez mahallesi mutlu han sokak no:17/2 Bartın/Sakarya

info@urunhizmetgelistirme.com.tr

urunhizmetgelistirme.com.tr adresinde yer alan haberlerin iktibas edilirken kaynak gösterilmesini bekleriz.
Sitemizde yer alan haberin telif hakları CNNturk firmasına aittir, kaynak gösterilmeden ve link verilmeden iktibas edilemezler.
Bu içeriğin kullanımıyla ilgili yasal yükümlülükler kullanıcıya aittir.